Vacture: Department of Molecular Cell Biology, LUMC

Staflid m/v

Afdeling : Moleculaire celbiologie
Dienstverband : volledig (36 uur per week)
Met ingang van : zo spoedig mogelijk
Opleidingseis : WO
Maximum salaris : afhankelijk van opleiding en ervaring
Sluitingsdatum : totdat een passende kandidaat is aangesteld

De functie

Per september 2016 komt binnen de afdeling Moleculaire Celbiologie een stafpositie vrij (eerste geldstroom, vast dienstverband). De persoon moet leiding geven aan onze lichtmicroscopie faciliteit (https://www.lumc.nl/org/moleculaire-celbiologie/research/Facilities/Light-Microscopy), software ondersteuning bieden aan de onderzoeksprojecten, die van deze faciliteit gebruik maken en zal nauw samenwerken met de elektronenmicroscopie groep van Prof. Bram Koster.

De afdeling

Moleculaire Celbiologie verricht onderzoek naar de moleculaire regelmechanismen die ten grondslag liggen aan normale groei, differentiatie en afsterven van cellen, maar ook naar afwijkingen in deze regelmechanismen die vaak ten grondslag liggen aan belangrijke erfelijke en verworven ziekten. Voor het onderzoek gebruikt en ontwikkelt de afdeling geavanceerde technologie op het gebied van imaging, en vectortechnologie/gentransfer systemen. (https://www.lumc.nl/org/moleculaire-celbiologie),

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele collega, die een promotieonderzoek heeft afgerond in de fysica, biofysica, biologie of een vergelijkbaar werkveld. De persoon dient ruime kennis van lichtmicroscopie en beeldbewerking te hebben. Verder strekt ruime kennis en ervaring met beeldbewerkingspakketten, zoals MATHLAB en Image-J tot aanbeveling, evenals met de ontwikkelomgeving van Visual Studio.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Bent u een nieuwe medewerker dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband.  Uw salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring. Het LUMC biedt u zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo hebt u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra. Bovendien biedt het LUMC u goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met de heer prof. dr. H.J. Tanke, hoogleraar moleculaire celbiologie, tevens afdelingshoofd, telefoonnummer: 071 526 9200 of e-mail: h.j.tanke@lumc.nl. Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Hebt u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar u staat ingeschreven. U krijgt de kosten hiervoor vergoed.